Mini träff med cruising

Skrivet av Anders Pålsson Postad i SSRA, Träff

På söndag den 14/6 fyller SSRA 45 år!

Det vill vi givetvis fira med att bjuda in medlemmar med respektive till en mini-träff med cruising till en trevlig plats i vacker miljö. På destinationen bjuder SSRA på födelsedagstårta! Antalet deltagare måste vi begränsa till max 50 personer, så vänta inte för länge med att anmäla er.

Platsen har stora öppna gräsytor där vi ställer våra bilar och vi kan hålla avstånd till varandra. Ta gärna med något att sitta på och en termos med kaffe till tårtan. Vi kommer till destinationen vid lunchtid och det finns en trevlig restaurang för en bit mat eller kan man ta med egen matsäck. Framåt eftermiddagen blir det tårta!

Vi samlas på parkeringen utanför Jula i Arninge (Täby) kl 10 söndagen 14/6. Ca 10:15 ”cruisar” vi iväg mot vår hemliga destination på mindre vägar med lite trafik. Vi håller fartgränserna och kör efter principen ”om bilen bakom mig sackar efter, väntar jag in honom/henne”. Om någon ändå tappar bort gänget ringer man mig på 070-7605479 så avslöjar jag vart vi är på väg. Efter en dryg timme är vi framme vid destinationen.

Anmäl er senast på torsdag 11/6 till mig på smith@codeloft.se, Messenger eller SMS 070-7605479.

Varmt välkomna!