South-East Rod & Custom Virus Run

Skrivet av Anders Pålsson Postad i SSRA

South-East Rod & Custom Virus Run

Vi behöver ut och rasta såväl oss själva som våra bilar så därför tänkte vi köra ett ”Run” runt sydost och dom tre residensstäderna. Vi tror att det hade varit kul för såväl oss som allmänheten att vi åker och visar upp oss även under denna konstiga sommar. Eftersom vi åker i bilarna så är det bara vid stoppen vi behöver ta hänsyn till de folksamlingsregler som finns och inte klumpa ihop oss mer än högst 50 och 50 åt gången; det är jag säker på att vi kan hantera.

Datum 2020-07-18
Start klockan 09.00 i Kosta
Slut ca 20.00 i Kosta med möjlighet till fortsättning vidare tillbaka för de som hakat på under vägen.
Kostar: Inget, bara egna utgifter för soppa och fika m.m.

Inbjudna:
Rod och Custom och andra mer fräna bilar och motorcyklar. (OBS!! Ej raggar-blyslädar, med inslaget tak eller högtalare på taket, eller vanar.)

Anmälan:
Du gör en anmälan till mig på finn@horiz.se, mitt telefonnummer lämnar jag ut vid förfrågan, så skickar jag kartor och ruttbeskrivningar till dig. Anmälan behövs så vi vet att vi blir några som åker; annars blir det inställt.
Sprid gärna i flera medier och i era olika klubbar.

Rutt:
Vi startar i Kosta, kör via Orrefors och Nybro till Kalmar Rasta. Från Kalmar Rasta till Kristianopel via Vassmolösa, Hagby och Bergkvara. Sedan från Kristianopel till Karlskrona Stortorg via Torhamn och Jämjö. Vidare kör vi från Karlskrona Stortorg till Rävemåla via Tving och Eringsboda, sedan Rävemåla till Växjö Stortorg via Linneryd och Ingelstad. Slutligen från Växjö Stortorg till Kosta via Hovmantorp och Lessebo.
Väganvisningar och rutt vid varje ruttkarta.
Total längd: 6 etapper 338 km (ca 34 mil) (1=67,7, 2=60,1, 3=56,8, 4=54,1, 5=49,9 och 6=49,9)

Stopp och pauser:
Vi stannar för frukost och tankning i Kalmar, för lite bad och eventuellt fika i Kristinopel, för lunch och tankning i Karlskrona, för tankning och eventuell fika i Rävemåla och för middag och tankning i Växjö. Alla pauser är väl tilltagna så vi hinner umgås lite också men med behövligt ”Virus-avstånd”.

For all Rod and Custom lovers

Finn Christensen