SSRA årsmöte 2 Mars i Katrineholm

Skrivet av Anders Pålsson Postad i Uncategorized

Mötet hölls på Hotel Statt i Katrineholm vi var 52 medlemmar på bra uppslutning stort tack till alla som kom. Det blev lite förändringar i styrelsen Kent Rickardsson avgick och ersattes av Stefan Persson från Umeå (ledamot 2år), Suzze Heleander avig också och ersattes av Reidar Danielsson från Jönköping (suppleant 2år). Coasters var på plats och informerade om deras 30 års jubileum och årets Nats i Hamburgsund.

En nyhet som vi i Styrelsen kunde informera om är att till nästa år när SSRA fyller 45år. Har vi bokat strandhotell i Borgholm på Öland för 45år Jubileumsfest och Swedish nats boka upp 25-28 Juni 2020 (helgen efter midsommar) mer info kommer

Vi delade också ut priset till Årets rodder 2019 priset gick till Outback Rodders med följande motivering:

Vi minns inte bara sommaren 2018 för att den var väldigt varm, utan vi minns den också för en av de absolut största och bästa Rodträffarna vi haft i Sverige.
För att lyckas med ett så stort arrangemang krävs ett riktigt bra och intrimmat team som jobbar hårt tillsammans under lång tid både före och efter träffen. Det gjorde Outback Rodders och SSRA tackar därför för festen i Högbo och gratulerar till priset Årets Rodder.

Efter årsmötet visade Håkan Karlén bilder från El Mirage och Bonneville. Ett mycket trevligt föredrag om tävlingarna som pågår där.

Deltagare på mötet

Stefan Kvarnberg får priset för Årets Rodder 2018


Håkan Karlén berättade om El Mirage och Bonneville efter årsmötet slut