STREET ROD BLADET

SRB är en medlemstidning för SSRAs medlemmar. Det är en högkvalitativ och uppskattad tidskrift som skickas ut till medlemmarna med 5 nr per år. I den skriver medlemmarna om olika träffar, byggen och upplevelser. Vi har även annonsörer och vill givetvis locka fler!

Vi har ett nära samarbete med våra annonsörer och nytt för i år är att vi i tidningen presenterar de som annonserar i ett unikt reportage med just denna annonsör! Vi hoppas detta uppskattas av Er annonsörer. Annonsörer får också möjlighet att (gratis) få 5 nr av tidningen som en extra förmån, dessa kan man t.ex. läggas ut i butiken eller skicka med rod-intresserade kunder.

Annonsera i vår medlemstidning!

Street Rod bladet (SRB) är en speciell tidning, den görs för SSRAs medlemmar men läses även med glädje och intresse av många fler! Vissa av våra medlemmar gick med i SSRA enbart för att få prenumerera på tidningen!

Vi har funnits sen 1980 och i vårt nuvarande utseende sen tidigt 2000-tal. SRB ges ut 5 gånger per år och innehåller information om klubben, olika träffar, mektips, byggen och upplevelser som ger inspiration till läsaren. Är er målgrupp som annonsör, hot rods har du kommit rätt! SRB är det självklara valet för er. Vill ni veta mer är ni välkomna att höra av er.

Annonseringen kan också kompletteras med digital annons, typ klickbar banner, som syns på SSRAs hemsida, forum och på Facebook med ca 7 000 medlemmar!!

Martin Andersson

redaktör SRB

E-post: srb@ssra.org

Ladda ner PDF för mer info här.